vineri, 22 martie 2013

Tendinte par 2013: afla ce culori se poarta!



Care sunt cele mai la moda culori pentru par in sezonul primavara-vara 2013? Vom afla de la Catalin Dulu, art director si trainer formator al Scolii de coafura "Cornel Saru"  toate detaliile!



Primavara aduce de cele mai multe ori, pentru fiecare dintre noi sentimente, stari si atitudini exuberante, proaspete, pline de viata, pofta si culoare. Ne bucuram de un nou sezon bogat in soare si curaj, in iubire si acceptare, lucrurile simtite si dorite traducandu-se si de aceasta data in felul in care percepem si intelegem frumosul, in felul in care alegem sa ne imbracam, sa ne purtam parul, machiajul ori accesoriile.

BLOND
Cea mai puternica si chiar surprinzatoare decizie a marilor trend setter-i internationali in culoare o reprezinta in acest an propunerea blondului ultra deschis, platinat ca piesa de rezistenta a sezonului primavara-vara 2013. Se poarta, iata, din nou blondul curat, natural ce inspira inocenta, puritate, aer adolescentin.
Atentie, insa, la modul in care obtinem aceasta culoare, un blond atat de deschis necesita de cele mai multe ori decolorarea prealabila a parului, vom avea deci nevoie de maxim de siguranta in alegerea produsului si a stilistului.




bspring-2013-hair-9.jpg 

ARAMIU SI BEJ
O alta surpriza placuta in privinta culorii o reprezinta longevitatea reflexelor de aramiu in preferintele specialistilor. Ne aflam astfel la deja al patrulea sezon in care aramiul, din ce in ce mai difuz sau din contra, extrem de intens, imbogateste ca nuanta fiecare culoare, de la maronul inchis pana la blondurile deschise.

marant-bbt-f12-008.jpg

Super apreciate, mai ales datorita faptului ca sunt extrem de versatile, purtabile, vor fi reflexele de bej incepand din nou de la culorile inchise si pana la cele mai deschise. Alaturi de acel blond platinat despre care am discutat, culorile ce primesc acest reflex ultra natural bej vor fi cele mai apreciate si cautate in acest sezon.

inchis-andreea-diaconu.jpg

EFECTUL OMBRE HAIR
Nu putem incheia discutia despre trend-ul in culoare fara a aminti despre aceasta veritabila febra occidentala numita ombre hair. Efectul obtinut in urma utilizarii acestei tehnici este intr-adevar unul din cele mai puternice trend-uri ale momentului, prezent in colectiile de catwalk ale multor designeri consacrati si deci o moda in toata puterea cuvantului.

ombrejalba_gl_28jan13_rex_bt_592x888.jpg


Daca alegeti acest look trebuie sa cunoasteti cateva chestiuni esentiale:
- varfurile vor fi intotdeauna mai deschise decat baza si nu invers;
- ele vor fi colorate in diverse nuante de blond si nu in alte culori;
- sunt foarte potrivite pe culori de baza de la inchis la deschis insa neaparat naturale, cu relfexe de bej ori cenusiu (adica nu pe aramiu, rosu ori alte astfel de culori!);
- cel mai important de retinut este faptul ca alegerea ombre hair reprezinta totusi un imens minus la capitolul originalitate intrucat exista deja extrem de multe persoane (publice ori nu) care au optat pentru acest look.

Deasemenea determinanta va fi indemanarea si pregatirea celui/celei care va aplica tehnica ombre hair pe parul dvs, trecerea dintre culori trebuie sa fie lent-progresiva, rafinata, fina (o delimitare brusca, vizibila ori prea inalta intre blond si culoarea de baza reprezinta semnul clar al unui esec tehnic).

o7-ombre_hair.jpg

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu